NSO-kurs med smitteverntiltak

Nytt fra NSO 5. mai 2020 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Vi ser fram til å kunne gjennomføre kurs i juni.

Fra og med 7. mai vil det åpnes for arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer med ansvarlig arrangør. Det vil si at NSOs kurs nå kan gjennomføres som planlagt, forutsatt at de nye smittevernreglene om én meter avstand mellom mennesker overholdes.

– Vi ser fram til å komme i gang igjen og gjennomføre kurset i juni. Vi ønsker deltakerne som har meldt seg på hjertelig velkommen. Det er fortsatt ledige plasser, så det er heller ikke for sent å melde seg på, sier kursansvarlig og juridisk fagsjef i NSO, Inger H. Bye.

Hun presiserer at kurset vil gjennomføres med de smitteverntiltakene som helsemyndighetene anbefaler, og at smittesituasjonen og tiltakene kan endres fram til kursstart.

– Ting kan endres fort, men vi i NSO vil til enhver tid følge retningslinjene fra helsemyndighetene, så kursdeltakerne kan føle seg trygge på at vi gjør det vi kan som kursarrangør, sier Bye.

Plass på høstens kurs

Det er også planlagt to ekstra industrivernforskriften-kurs til høsten som et alternativ for de to kursene som ble avlyst i vår. Det ene kurset holdes i Bergen 3.-4. november, mens det andre vil holdes i Lillestrøm i september (dato kommer).

I tillegg er det ledige plasser på SIMKAT-kurset, både på to- og tredagers-kursene. Dette er av erfaring populære kurs og de blir ofte fulltegnet, så ikke nøl med å melde dere på.

Følg med på nso.no og på våre Facebook-sider for oppdatert informasjon om våre kurs.