Flere kursplasser i høst

Kurs 14. september 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Fortsatt mulighet for kurs i industrivernforskriften – og nytt kurs i Lillestrøm.

Etter en lang periode med digitale kurs kan NSO endelige arrangere stedlige kurs. Kurset Industrivernforskriften ble avholdt i starten av september som det første av totalt fem kurs i høst – deriblant et nytt kurs i Lillestrøm i desember.

– Vi opplever at to stedlige kursdager gir et helt annet utbytte for deltakerne enn én digital dag. Det er mye positivt med det digitale, men erfaringsutveksling og det å knytte kontakter er mye lettere når man er i samme rom, sier kursansvarlig Inger H. Bye.

Hotellene har åpnet opp for muligheten for flere deltakere på alle de resterende kursene i industrivernforskriften. NSO er derfor glade for å kunne tilby kursplass til flere deltakere på alle kursene.

Kursene som arrangeres høsten 2021 er som følger:

  • Stavanger 29. –30. september 2021
  • Trondheim 2. –3. november 2021
  • Bergen 9. –10. november 2021
  • Lillestrøm 14.–15. desember 2021 – nytt kurs

Kurset er for industrivernpliktige virksomheter, og er aktuelt for industrivernleder og eventuelt nestleder, men også for andre med oppgaver i virksomhetens beredskap og øvrig HMS-arbeide. Kurset består av forelesninger og gruppeoppgaver.

Det kreves ingen forkunnskaper.

For mer informasjon og påmelding, se våre nettsider: nso.no/kurs-og-konferanser