Gjenåpning – med flere kursplasser

Nytt fra NSO 28. september 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Fjerning av de nasjonale tiltakene gjør at vi kan ha flere på kurs.

Lørdag 25. september ble Norge offisielt gjenåpnet, og alle nasjonale tiltak i forbindelse med koronapandemien ble fjernet – deriblant krav om avstand og «meter’n». Dette gjør at det er lettere å samle flere i for eksempel kurs- og konferansesammenheng.

– Gjenåpningen er gode nyheter for NSOs kurstilbud i høst og til neste år. Vi har derfor muligheten til å ha enda flere deltakere på høstens forskriftskurs, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

Kursene hvor vi åpner opp for flere deltakere er:

I tillegg vil fravær av smittevernsrestriksjoner gjøre Industrivernkonferansen 2021 enda mer lik det folk er vant med fra tidligere år.

– Det gjør blant annet at vi har mulighet til å ha flere deltakere enn vi først beregnet. Det er også godt nytt for utstillingen som gjør at deltakerne lettere kan få informasjon om det siste innen beredskapsutstyr og -tjenester, sier direktør Gilje og legger til at han ser frem til en tilnærmet normal kurshøst i år og neste år.

– Vi har også begynt å planlegge kursene for 2022, og med de gode tendensene i samfunnet lover det godt for både forskrifts- og SIMKAT-kurs, sier Gilje.