Ledige kursplasser før sommeren

Nytt fra NSO 18. mai 2022 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Nyttig kurs for deg som er ny industrivernleder.

Kurset «Industrivernforskriften – Forstå kravene i forskrift om industrivern» er et populært valg for nye industrivernledere.

– Vår erfaring er at deltakerne på disse kursene opplever dem som nyttige. Kursene gir en god start dersom man skal starte arbeidet med å organisere og drifte et industrivern. Man trenger ikke forkunnskaper for å delta, sier direktør i NSO Knut Oscar Gilje.

Industrivernleder skal ha kvalifikasjoner for å organisere, dimensjonere og drifte industrivernet. Kurset er et tilbud til dem som har behov for innsikt i forskrift om industrivern og hvilke oppgaver en industrivernleder må løse.

– I tillegg til industrivernleder vil også andre med oppgaver i virksomhetens beredskap og øvrig HMS-arbeide ha utbytte av kurset, sier Gilje.

Siste mulighet for å delta før sommerferien er 15.–16. juni på Scandic Nidelven i Trondheim. Høstens kursdatoer og -steder er klare, men foreløpig er ikke påmeldingen åpen.

– Vi jobber med å få på plass et nytt påmeldingssystem, men dette er foreløpig ikke klart. Dersom dere ønsker å få beskjed når vi åpner for påmelding til høstens kurs, send en e-post til kurs@nso.no, oppfordrer Gilje.

Kursdatoer for Industrivernforskriften høsten 2022:

  • 7.–8. september – Stavanger
  • 26.–27. oktober – Lillestrøm
  • 23.–24. november – Bergen