Ledige kursplasser i høst

Kurs, Nytt fra NSO 18. august 2022 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Etter fulle kurs i våres er NSO klare for kurs-høsten 2022.

– Første kurs arrangeres i Stavanger i september. Det er gledelig å se engasjementet og interessen for kursene vi tilbyr for industrivernet og at det allerede er god påmelding på alle kursene, sier direktør i NSO Knut Oscar Gilje.

Han legger til at NSO ikke ønsker å være en utfordrer til de kommersielle kursene som finnes.

– NSOs kurs skal dekke behov og temaer vi ser de kommersielle ikke dekker. Vi får generelt gode tilbakemeldinger fra deltakere på kursene våre. Prisen er også satt ned på alle våre kurs, sier Gilje.

NSO arrangerer til sammen fem kurs i høst:

  • Industrivernforskriften 7.–8. september – Stavanger
  • SIMKAT 18.–20. oktober – Vettre, like utenfor Oslo – NB! Kurset er fulltegnet. Du kan sette deg på venteliste ved å sende en e-post til kurs@nso.no
  • Industrivernforskriften 26.–27. oktober – Lillestrøm
  • SIMKAT 15.–17. november – Vettre, like utenfor Oslo
  • Industrivernforskriften 23.–24. november – Bergen

Du melder deg på ved å trykke på «Kurs» på våre nettsider.

Gilje minner om Industrivernkonferansen 2022 som arrangeres tirsdag 6. og onsdag 7. desember på Thon Hotel Arena, Lillestrøm.

– I år vil det bli mulig å delta enten stedlig og digitalt. Vi åpner opp for påmelding i løpet av uke 34, så følg med i våre kanaler.

NSO bruker leverandøren Proviso til administrering og fakturering av kurs.

Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger i forbindelse med NSOs kurs skjer via Provisos kontonummer (5082.08.42445). Meld gjerne ifra til regnskap hos dere om dette. Vi presiserer at Næringslivets sikkerhetsorganisasjon ikke har byttet kontonummer.

Har du spørsmål om NSOs kurstilbud eller skulle du ønske at vi arrangerte kurs et annet sted i landet? Vi tar gjerne imot innspill på e-post: kurs@nso.no