Påmeldingen til konferansen er åpen

Nytt fra NSO 1. september 2022 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Velkommen til Industrivernkonferansen 2022 6.–7. desember i Lillestrøm!

Endelig kan vi invitere til Industrivernkonferansen 2022, og påmeldingen for deltakere er nå åpen. I år er det mulig å følge konferansen både i salen på Thon Hotell Arena i Lillestrøm og fra egen skjerm.

– Ved å tilby både stedlig og digital deltakelse håper vi å nå så mange som mulig med de faglige innslagene vi presenterer i løpet av tirsdag 6. og onsdag 7. desember. For deg som tar turen til Lillestrøm kan vi i tillegg tilby en god mulighet til å treffe og snakke med mange som er interessert i industrivern og beredskap. Du vil også få delta på den tradisjonelle festmiddagen med underholdning, sier direktør i NSO Knut Oscar Gilje.

Det blir som vanlig en utstilling med utstillere fra ulike leverandører av relevant utstyr og tjenester for industrivernpliktige virksomheter. For mer informasjon om utstillingen, kontakt utstilleransvarlig i NSO Lars Tveiten: lars.tveiten@nso.no

Læring etter hendelser og øvelser

– Temaet for årets konferanse vil blant annet være læring av hendelser og læring av øvelser. Du vil få eksperter fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Equinor og høre fra virksomheter som har opplevet hendelser. Vi vil også ha eksempler på gode øvelser og godt samvirke, sier Gilje.

Selv om rammene for konferansens faglige del er på plass, oppfordrer Gilje virksomhetene til å ta kontakt om de har erfaringer de ønsker å dele.

– Vi hører gjerne fra dere som kan tenke dere å dele erfaringer med oss og de andre på konferansen. Vær rask med tilbakemelding så vi kan planlegge dere inn i programmet før det blir fullt, sier NSOs direktør.

Følg med utover høsten

Tradisjonen tro vil NSO «lekke» informasjon fra programmet og utstillingen utover høsten. Så følg med på nso.no og følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Linkedin. Hvis du uansett vet at du vil komme på konferansen er det bare å melde seg på med det samme.

Vi håper å se deg på Lillestrøm 6. og 7. desember!