Sikre deg hotellrom på Industrivernkonferansen

Industrivernkonferansen 1. november 2022 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Ønsker du hotellrom på Industrivernkonferansen 6.-7. desember? Da bør du ikke vente for lenge.

Deltakerlista og hotellrommene begynner nemlig å fylle seg opp, og det er begrenset antall plasser på konferansehotellet Thon Hotell Arena, Lillestrøm.

– Med deltakere, utstillere og medvirkende ligger vi an til å bli godt over 200 personer til stede i Lillestrøm. I tillegg har vi en gruppe med digitale deltakere. Dersom du ønsker overnatting på konferansehotellet Thon Hotel Arena i Lillestrøm lønner det seg derfor å melde seg på nå før de siste rommene blir tatt, oppfordrer direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

Tidligere år har hotellet blitt fullbooket, og da Industrivernkonferansen ble arrangert i 2021 ga deltakerne svært gode tilbakemeldinger på både maten og hotellet.

– Det er gledelig at deltakerne er fornøyde med konferansehotellet. Det setter en hyggelig ramme for hele Industrivernkonferansen, sier Gilje og minner om fellesmiddagen på hotellet tirsdag kveld med treretters-middag, drikke og underholdning.

Dette er et av høydepunktene for mange etter en lang dag med inspirerende og varierte foredrag.

– Hvis det er noen som vil slippe lang reisevei på konferansens første dag, er det også mulig å bestille hotellrom fra mandag til tirsdag – men vær rask, her er det kun noen få rom igjen. Dette fyller du ut i påmeldingsskjemaet når du melder deg, sier Gilje.

Vi har fortsatt ledige plasser på årets konferanse som blir arrangert både stedlig og digitalt.

Meld deg på for å være sikret plass og hotellrom.

Vi håper å se deg på Thon Hotell Arena, Lillestrøm 6. og 7. desember 2022!