Ubegrenset med plasser for digitale deltakere

Industrivernkonferansen 3. november 2023 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Det er ikke flere ledige plasser for stedlig deltakelse på Industrivernkonferansen 2023.

Industrivernkonferansen 2023 går av stabelen 5. og 6. desember på Thon Hotel Arena, Lillestrøm, og én måned for konferansestart er konferansen fulltegnet for stedlig deltakelse.

– Alle hotellrommene er nå fullbooket og kapasiteten på festmiddagen tirsdag kveld er sprengt, så det eneste alternativet for dem som ønsker å delta stedlig er nå dagpakker uten festmiddag, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

Han legger til at det er mulig å sette seg på venteliste for både hotellrom og festmiddagen. Meld deg på, fullfør registreringen og send oss en e-post på kurs@nso.no der du skriver hvilket valg du ønsker å stå på venteliste for.

Passer det uansett ikke å delta stedlig i desember, er digital deltakelse et alternativ.

– Faglig interessante foredrag er bærebjelken på Industrivernkonferansen, og som digital deltaker vil du kunne følge alle foredragene i desember. Selv om det sosiale og nettverksbyggingen både mellom foredragene og under festmiddagen er en stor del av konferansen, vil digital deltakelse være et alternativ, sier Gilje.

Vi håper å se deg på Thon Hotell Arena, Lillestrøm 5. og 6. desember 2023!