Ledig stilling

Rådgiver/seniorrådgiver – tilsyn med industrivern

Arbeidsgiver: Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO)

Stillingstittel: Rådgiver/seniorrådgiver

Frist: 09.05.2021

Ansettelsesform: Fast

Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO) søker rådgiver/seniorrådgiver til en spennende tilsynsstilling innen beredskap.

Stillingen inngår i et tverrfaglig miljø med tilsyn med industrivern (virksomhetenes egenberedskap) som hovedoppgave. Du får en fleksibel og selvstendig jobb der du skal planlegge, gjennomføre, dokumentere og følge opp tilsyn med industrivernpliktige virksomheter i utvalgte regioner. Du må trives med å reise siden vi fører tilsyn over hele Norge. I tillegg deltar du i saksbehandling og tilsyn med storulykkeforskriften. Kursvirksomhet og veiledning utgjør også en vesentlig del av arbeidsoppgavene.

Vi tilbyr deg en unik mulighet til å jobbe med, og videreutvikle deg innen, beredskap sammen med industri over hele Norge og på tvers av de fleste bransjer.

Gjennom lokalt, regionalt og nasjonalt samarbeid med andre tilsyn, nødetater og andre beredskapsressurser vil NSO bidra til en mest mulig effektiv beredskap i industrien og samfunnet totalt. Vi ser frem til å få dine bidrag inn i dette samarbeidet.

Personlige egenskaper:

  • Engasjert, nysgjerrig og lærevillig
  • Lyttende, trygg og ydmyk i møte med nye mennesker og situasjoner
  • Personlig og faglig tillitvekkende med praktisk tilnærming og gode pedagogiske evner
  • Selvstendig og selvgående
  • Flink til å samarbeide og dele informasjon, kunnskap og erfaringer
  • Grundig, ansvarlig og strukturert

Kvalifikasjoner:

  • Utdanning innen HMS/beredskap fra høgskole og/eller universitet; bachelor og flere års relevant erfaring eller master og noe relevant erfaring
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Erfaring med bruk av IT-verktøy som MS Office og saksbehandlingssystem
  • Førerkort for bil og ha/disponere egen bil

For mer informasjon og for å sende inn din søknad, gå via Finn.no-annonsen

Om arbeidsgiveren

Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO) har som hovedoppgave å drive tilsyn med industrivernpliktige virksomheter. NSO er en tilsynsmyndighet, utpekt av Justis- og beredskapsdepartementet, og drives som en selvstendig organisasjon finansiert av industrivernavgift. NSOs myndighetsrolle følges opp av DSB gjennom årlige forventningsbrev. NHOs styre fastsetter avgiftens størrelse og godkjenner NSOs virksomhetsplaner og budsjett. NSO har 11 ansatte og har kontorer på Lysaker. Les mer om oss på www.nso.no

Sist oppdatert: 22.04.2021