Industrivernforskriften – fulltegnet

Kurset er fulltegnet.

Pris: kr. 2350 i deltakeravgift. Lunsj og eventuell overnatting kommer i tillegg.Dato: 10. - 11. mai 2022Sted: Scandic Lillestrøm

Hva lærer du?

Industrivernleder skal ha kvalifikasjoner for å organisere, dimensjonere og drifte industrivernet. «Industrivernforskriften – forstå kravene» er et tilbud til dem som har behov for innsikt i forskrift om industrivern og hvilke oppgaver en industrivernleder må løse.

Kurset er for industrivernpliktige virksomheter. I tillegg til industrivernleder vil også andre med oppgaver i virksomhetens beredskap og øvrig HMS-arbeide ha utbytte av kurset. Kurset består av forelesninger og gruppeoppgaver.

Det kreves ingen forkunnskaper.

Praktisk informasjon

Kurset går fra kl. 09:00-17:00 dag 1 og kl. 08:30-15:00 dag 2.

Eventuell overnatting på kurshotellet bestilles selv direkte hos hotellet.

NSO sender faktura i forkant av kurset og du regnes ikke som påmeldt kurset før fakturaen er betalt. Påmelding til NSOs kurs er bindende.

 

Spørsmål om påmelding

Spørsmål om påmelding og endringer/avmeldinger sendes til kurs@nso.no eller på tlf. 901 00 333.

Dersom du ved kursstart er syk, gi oss beskjed. Ved akutt sykdom vil kursavgiften bli refundert.

 

Avlysning

Dersom det er få påmeldte til et arrangement forbeholder NSO seg rett til å avlyse. NSO forplikter seg til å informere påmeldte deltakere om avlysning senest 14 dager før arrangementet. Vi forbeholder seg retten til å avlyse med kortere frist ved Force majeure-hendelse. Betalt kursavgift refunderes dersom NSO avlyser kurset eller dersom du blir syk. NSO tar ikke ansvar for bestilt reise.