Industrivernforskriften – Trondheim 2.-3. november

Forstå kravene i forskrift om industrivern

Pris: Kursavgift kr. 2600. Lunsj og eventuell overnatting kommer i tillegg.Dato: 2. - 3. november 2021Sted: Scandic Nidelven, Trondheim

Hva lærer du?

Alle industrivernpliktige virksomheter skal oppnevne industrivernleder. Mange vil også se behovet for nestleder/ stedfortreder.

Industrivernleder skal ha kvalifikasjoner til å organisere, dimensjonere og drifte industrivernet. «Industrivernforskriften – forstå kravene» er et tilbud til industrivernledere som har behov for innsikt i forskrift om industrivern og hvilke oppgaver en industrivernleder må løse.

Kurset er for industrivernpliktige virksomheter, og er aktuelt for industrivernleder og eventuelt nestleder, men også for andre med oppgaver i virksomhetens beredskap og øvrig HMS-arbeide. Kurset består av forelesninger og gruppeoppgaver.

Det kreves ingen forkunnskaper.

Praktisk informasjon

Kurset går fra kl. 09:00-17:00 dag 1 og kl. 08:30-15:00 dag 2.

Eventuell overnatting på kurshotellet bestilles selv direkte hos hotellet. Prisene varierer fra hotell til hotell.

Les om kurshotellet Scandic Nidelven, Trondheim her

Du får en bookingkode som sikrer deg konferansepris på overnatting ved å trykke på Meld deg på øverst eller nederst på denne siden.

Ved avbestilling etter 8. oktober 2021 påløper kostnader.

NSO sender faktura i forkant av kurset via leverandøren Checkin, og du regnes ikke som påmeldt kurset før fakturaen er betalt. Påmelding til NSOs kurs er bindende.

 

Spørsmål vedrørende deltakelse

NSOs kurs administreres gjennom leverandøren Checkin. Spørsmål om påmelding og endringer/avmeldinger sendes til kurs@nso.no eller på tlf. 901 00 333

 

Avlysning

Dersom det er få påmeldte til et arrangement forbeholder NSO seg rett til å avlyse. NSO forplikter seg til å informere påmeldte deltakere om avlysning senest 14 dager før arrangementet. Vi forbeholder seg retten til å avlyse med kortere frist ved Force majeure-hendelse. Betalt kursavgift refunderes dersom NSO avlyser kurset. NSO tar ikke ansvar for bestilt reise.