Industrivernforskriften

Forstå kravene i forskrift om industrivern

Pris: 4.250,- kursavgiften dekker deltakelse og lunsj/pausebevertning, men ikke middag eller overnattingDato: 9. - 10. september 2020Sted: Thon Hotel Opera, Oslo

Hva lærer du?

Alle industrivernpliktige virksomheter skal oppnevne industrivernleder. Mange vil også se behovet for nestleder/ stedfortreder.

Industrivernleder skal ha kvalifikasjoner til å organisere, dimensjonere og drifte industrivernet. «Industrivernforskriften – forstå kravene» er et tilbud til industrivernledere som har behov for innsikt i forskrift om industrivern og hvilke oppgaver en industrivernleder må løse.

Kurset er for industrivernpliktige virksomheter, og er aktuelt for industrivernleder og eventuelt nestleder, men også for andre med oppgaver i virksomhetens beredskap og øvrig HMS-arbeide. Kurset består av forelesninger og gruppeoppgaver.

Det kreves ingen forkunnskaper.

Praktisk informasjon

Alle kursene begynner kl. 09:00 og avsluttes kl. 15:00 dag 2.

Eventuell overnatting kan bestilles ved påmelding. Prisene varierer fra hotell til hotell.

Ved avbestilling mindre enn to uker før kursstart påløper kostnader. Les betingelsene i påmeldingsskjemaet.

 

Avlysning

Dersom det er få påmeldte til et arrangement, forbeholder NSO seg rett til å avlyse. NSO forplikter seg til å informere påmeldte deltakere om avlysning senest 14 dager før arrangementet. NSO tar ikke ansvar for bestilt reise.

 

Spørsmål vedrørende deltakelse

NSOs kurs administreres av Hotellink. Alle spørsmål om påmelding og endringer/avmeldinger rettes til
Hotel-Link AS, Per Mikkelsen
Tlf.: 66 78 62 50
Mobil: 91 78 59 74
E-post: per@hotellink.no