SIMKAT®

Hva lærer du?

SIMKAT® gir trening i innsatsledelse og organisering på et skadested, kompetanse til å organisere en redningsstab og øvelse i samspill mellom skadested og redningsstab. Videre gir kurset god trening i å samhandle med nødetatene.

Kurset passer for alle med erfaring fra roller i virksomhetens beredskap: Industrivernleder, fagleder industrivern, fagansvarlige, skiftledere og personer i redningsstab eller i virksomhetens ledelse. SIMKAT® er et praktisk rettet kurs hvor deltakerne får prøvd seg i ulike roller på et skadested og i en redningsstab. I tillegg vil deltakerne få prøvd seg på noe mediehåndtering. Kurset er tilpasset prosessindustrien og virksomheter med flere forsterkninger. NSO forutsetter at deltakere har erfaring fra relevante roller i industrivernet og/eller har annen relevant beredskapsbakgrunn.

Dersom dere er flere fra samme virksomhet som ønsker å delta har NSO satt en grense på maks fire deltakere fra samme virksomhet per kurs.

Alle som deltar på NSOs SIMKAT-kurs vil få tilsendt kursmateriell i forkant. Denne dokumentasjonen er grunnlaget for et forkurs som alle deltakerne må gjennomføre.

 

Kursdatoer for SIMKAT høsten 2022:

  • 18.–20. oktober
  • 15.–17. november

Påmelding vil bli klart i løpet av kort tid. For å få beskjed når påmeldingen åpner, send oss en e-post: kurs@nso.no

Praktisk informasjon

Alle SIMKAT-kursene arrangeres på Thon Hotel Vettre, like utenfor Asker.

Kurset går fra kl. 09:00 dag 1 til kl. 14:00 dag 3.

Ved avbestilling senere enn én måned før kursstart påløper kostnader.

Lunsj og overnatting på kurshotellet bestilles via påmeldingsskjemaet.

NSO sender faktura i forkant av kurset, og du regnes ikke som påmeldt kurset før fakturaen er betalt. Innbetalinger for NSOs kurs går via Provisos konto, så informere gjerne regnskap/økonomi hos dere om dette. Påmelding til NSOs kurs er bindende.

 

Spørsmål vedrørende deltakelse

Spørsmål om påmelding og endringer/avmeldinger sendes til kurs@nso.no eller på tlf. 901 00 333

 

Avlysning

Dersom det er få påmeldte til et arrangement forbeholder NSO seg rett til å avlyse. NSO forplikter seg til å informere påmeldte deltakere om avlysning senest 14 dager før arrangementet. Vi forbeholder seg retten til å avlyse med kortere frist ved Force majeure-hendelse. Betalt kursavgift refunderes dersom NSO avlyser kurset. NSO tar ikke ansvar for bestilt reise.