post@nso.no   +47 90 100 333
Programmet tar form

Programmet tar form

Arbeidet med årets Industrivernkonferanse har foregått gjennom sommeren, og mange av programpostene er klare.

– Vi jobber med å spikre de siste foredragsholderne, men mesteparten av programmet til årets konferanse er klart, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

Her er noen smakebiter fra den første dagen – som også byr på en fyldig utstilling og den tradisjonsrike festmiddagen med god mat og underholding.

 

Innsatsledelse, førstehjelp og brannvern

På konferansen første dag blir det mulighet for å velge ulike seksjoner, og temaene som er satt opp er innsatsledelse, førstehjelp og brannvern.

– På seksjonen om innsatsledelse vil vi få høre fra Stefan Moldvær fra politiet – og som mange vil kjenne igjen fra NSOs SIMKAT-kurs – som også kjenner industrivernets utfordringer godt. Vi får høre tidligere brannmann Ole Aaker, nå på Norges brannskole, fortelle om brannvesenets enhetlig ledelsessystem (ELS) – den såkalte syvtrinnsmodellen. Vi vil også ta for oss hva vi i NSO forventer at innsatslederne har i sin opplæring, sier Gilje.

På seksjonen om førstehjelp vil Ollie Hancock fra firmaet Casualty Resources snakke om praktisk trening. Med høy grad av realisme reiser Hancock og temaet hans rundt i hele verden for å ta førstehjelpsøvelser til et nytt nivå. Foredraget vil bli holdt på engelsk, og vil inneholde sterke grafiske bilder og filmer.

 

Siste innen brannvern

– Det nyeste på brannfronten av utstyr og prosedyrer vil være et selvsagt punkt på brannvern-delen. I tillegg vil vi vise fram flere gode eksempler på godt samarbeid mellom industrivern og brannvesen, sier Gilje.

Jan Erik Andersen ved Norges brannskole vil også komme å fortelle om status for det nye utdanningen for de som ønsker å jobbe i brann- og redningsvesenet.

– Vi håper også å kunne få de siste nyhetene om løsninger for deltidsbrannvesen – noe vi vet vil berøre flere større industrivern, understreker Gilje.

 

Du kan lese programmet her. Programpostene blir presentert her etter hvert som de er klare.

 

Husk påmeldings-rabatten!

Meld deg på tom. 15. september for å få early bird-rabatt – du sparer 800 kr dersom du melder deg på hele konferansen.

LES MER: Industrivernkonferansen 2017

LES MER: Nyhetssaker om Industrivernkonferansen

Comments are closed.