post@nso.no   +47 90 100 333
Sikre deg hotellrom på Industrivernkonferansen

Sikre deg hotellrom på Industrivernkonferansen

Ønsker du hotellrom på Industrivernkonferansen? Da bør du ikke vente for lenge; deltakerlista og hotellrommene begynner nemlig å fylle seg opp.

– Med deltakere, utstillere og medvirkende ligger vi an til å bli godt over 250 stykker. Dersom du ønsker overnatting på konferansehotellet Thon Hotel Arena i Lillestrøm lønner det seg derfor å melde seg på nå før de siste rommene blir tatt, oppfordrer direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

I fjor ble hotellet fullbooket, og på Industrivernkonferansen i 2017 og i 2018 ga deltakerne svært gode tilbakemeldinger på både maten og hotellet.

– Det er gledelig at deltakerne er fornøyde med konferansehotellet. Det setter en hyggelig ramme for hele Industrivernkonferansen, sier Gilje og minner om fellesmiddagen på hotellet tirsdag kveld med treretters-middag, drikke og underholdning.

Dette er et av høydepunktene for mange etter en lang dag med inspirerende og varierte foredrag og workshops.

– Hvis det er noen som vil slippe lang reisevei på konferansens første dag, er det også mulig å bestille hotellrom fra mandag til tirsdag. Dette fyller du ut i påmeldingsskjemaet når du melder deg på eller ta kontakt med Per Mikkelsen i Hotel-Link, sier Gilje.

 

Meld deg på og les det ferdige programmet her. Det er fortsatt ledige plasser, så ikke nøl med å melde dere på!

 

LES MER: Industrivernkonferansen 2019

LES MER: Nyhetssaker om Industrivernkonferansen

Comments are closed.