Iren er ny rådgiver i NSO

Nytt fra NSO 30. november 2020 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Iren Strømstad skal gå tilsyn med industrivernpliktige virksomheter.

Iren Strømstad kommer fra stillingen som kvalitets- og sikkerhetsansvarlig i Norsk Makulering AS, og har startet som rådgiver i Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO).

Iren Strømstad sier hun brenner for godt HMS-arbeid.
Foto: Privat

– De siste to årene har jeg jobbet i Norsk Makulering hvor jeg har hatt hovedansvaret for sikringstiltak i prosess for makulering og destruksjon av sensitiv informasjon lagret på papir og digitalt. Før det jobbet jeg som kvalitetsleder logistikk TINE SA i Oslo, hvor jeg hadde ansvar for blant annet revisjon, sier Strømstad, som også har lang erfaring som laboratorieleder i Trelleborg Offshore og i farmasøytisk industri.

Hun brenner for godt HMS-arbeid, og ser frem til å gå tilsyn med industrivernpliktige virksomheter.

– Jeg ser frem til å gå tilsyn og bidra til at industrivernet blir bedre. Det handler om å møte mennesker i forskjellige situasjoner og bransjer og forstår hvorfor de gjør som de gjør samtidig som man skal motivere dem til å bli enda bedre. Jeg har et sterkt ønske om å hjelpe til, og håper min varierte erfaring vil være en fordel når jeg skal ut i industrien, sier Strømstad.

Direktør i NSO, Knut Oscar Gilje, er godt fornøyd med å få Strømstad med på laget.

– Iren har med seg erfaring fra flere industrivernpliktige bransjer, og vi ser frem til å få hennes innspill til hvordan vi skal bli enda bedre til å treffe med vår veiledning og våre tilsyn. Hennes kompetanse innen systematisk HMS- og kvalitetsarbeid blir også nyttig for NSO og virksomhetene, sier Gilje.