– Få faglig påfyll i høst

Nytt fra NSO 31. mai 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Påmelding for høstens forskriftskurs er nå åpen.

NSO har satt opp fire to dagers kurs i industrivernforskriften i høst.

– Vi satser på å kunne gjennomføre fysiske kurs i høst. Tilstedeværelsen og mulighet for mingling gir en stor merverdi ved dette kurset, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje, og presiserer at kursene gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler og med god mulighet for å holde «meter’n».

Kurset «Industrivernforskriften – forstå kravene» er et tilbud til industrivernledere som har behov for innsikt i forskrift om industrivern og hvilke oppgaver en industrivernleder må løse. Kurset er for industrivernpliktige virksomheter, og er aktuelt for industrivernleder og eventuelt nestleder. Andre med oppgaver i virksomhetens beredskap og øvrig HMS-arbeide kan også dra nytte av kurset.

Forskriftskursene som tilbys høsten 2021:

  • 7.–8. september – Lillestrøm
  • 29.–30. september – Stavanger
  • 2.–3. november – Trondheim
  • 9.–10. november – Bergen

Kurset går fra kl. 09:00-17:00 dag 1 og kl. 08:30-15:00 dag 2, og kursavgiften er kr. 2600. Lunsj og overnatting kommer i tillegg. Eventuell overnatting på kurshotellet bestilles selv direkte hos hotellet. Prisene på overnatting og lunsj varierer fra hotell til hotell.

NSO sender faktura i forkant av kurset via leverandøren Checkin, og du regnes ikke som påmeldt kurset før fakturaen er betalt. Påmelding til NSOs kurs er bindende.

Vilkår, priser og siste frist for kostnadsfri avbestilling finner du under hvert enkelt kurs.