– Større plass til utstillingen

Industrivernkonferansen 30. juni 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

NSO planlegger for to utstillingsområder på Industrivernkonferansen.

Planleggingen av Industrivernkonferansen 2021 er i gang for fullt, og NSO håper å samle deltakere og utstillere den 7.–8. desember 2021 på Thon Hotell Arena, Lillestrøm.

– Siden konferansen ble avlyst i fjor vil utstillingen i år være en unik mulighet for utstillere og tilbydere av beredskapsutstyr og -kurs å treffe industrivernet igjen, sier direktør i NSO Knut Oscar Gilje.

For å kunne opprettholde et godt smittevern vil NSO i tett samarbeid med konferansehotellet tilby trygge rammer.

– Vi planlegger for to utstillingsområder med mulighet for god avstand. På den måten vil vi få bedre plass mellom standene og bedre forhold for både utstillere og deltakere, sier Gilje.

Forhåndspåmelding for utstillere

Utstilleransvarlig er rådgiver Lars Tveiten. Har dere noen spørsmål om utstillingen kan han kontaktes på epost lars.tveiten@nso.no eller på tlf: 976 96 605

– Vi kommer til å sende ut mer informasjon direkte til de som har vært utstillere tidligere. I tillegg vil vi åpne opp for muligheten til forhåndspåmelding for de som har deltatt som tilbydere på konferansen før, sier Tveiten.

Påmelding åpner etter sommerferien

Påmeldingen til Industrivernkonferansen 2021 åpnes i august for både deltakere og utstillere – men hold av datoene allerede nå.

Følg med på NSOs nettside og på vår Facebook-side for mer informasjon om programpostene.