Deler erfaringer i desember

Industrivernkonferansen 5. juli 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Innslag fra både Gjerdrum og Sotra på Industrivernkonferansen.

Året 2021 har vært preget av flere store beredskapshendelser, deriblant skredet på Gjerdrum ved årsskiftet og skogbrannen på Sotra i juni. På Industrivernkonferansen 2021 kan du få høre flere innslag fra de som stod midt oppi disse hendelsene.

– Både skredet på Gjerdrum og skogbrannen på Sotra var to svært dramatiske hendelser på hver sin måte. Begge hendelsene var store og komplekse, og vi ser fram til å høre erfaringer og læringspunkter fra de som var tett på innsatsen, sier direktør i NSO Knut Oscar Gilje.

Under skogbrannen på Sotra var også flere industrivernpliktige virksomheter involvert i slukkearbeidet.

– Dette viser hvilken ressurs industrivernet er og kan være. Vi har samlet en del av industrivernets erfaringer fra slukkearbeidet på Sotra i den nyeste utgaven av vårt fagblad Sikkerhet (lenke), sier Gilje.

Påmelding åpner etter sommerferien

Påmeldingen til Industrivernkonferansen 2021 åpnes i august for både deltakere og utstillere – men hold av datoene 7.–8. desember allerede nå.

Følg med på NSOs nettside og på vår Facebook-side for mer informasjon om programpostene.