Meld deg på Industrivernkonferansen

Industrivernkonferansen, Nytt fra NSO 2. september 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Påmeldingen for deltakere på Industrivernkonferansen 2021 er åpnet!

NSO har nå gleden av å invitere alle interesserte til å melde seg på industrivernkonferansen 2021. Den arrangeres på Thon Hotel Arena på Lillestrøm tirsdag 7. desember til onsdag 8. desember. Det blir både en konferanse med foredrag og utstilling begge dager. Tirsdag blir det festmiddag med underholdning. NSO håper å kunne gjennomføre konferansen så normal som mulig, og vi vil følge opp alle lokale og eventuelle nasjonale bestemmelser som gjelder i desember. Utstillingen er planlagt slik at det skal være bedre plass til deltakere og utstillere.

Fra programmet kan vi love erfaringer fra de som bokstavelig talt sto midt oppe i noen av de største hendelsene gjennom året som har gått. Du vil få oppleve godt forberedte og engasjerende innlegg fra industrivern, nødetater og andre beredskapsaktører.

Vi håper å se deg på årets konferanse! Det kan være lurt å være tidlig ute med påmeldingen for å være sikret hotellrom på hotellet. De som ønsker å samle en større gruppe mandag kveld sender en e-post til post@nso.no så vi kan gjøre en avtale om møterom.

Du vil finne informasjon og påmelding på NSOs nettside: https://nso.no/kurs-og-konferanser/