Gode og praktiske eksempler på øvelser

Industrivernkonferansen 20. september 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Må øvelser være stort, dyrt og vanskelig?

På årets industrivernkonferanse vil øvelser, som vanlig, være et tema. I år har vi vært så heldige å få med oss en svært erfaren mann med lang erfaring fra alt fra små lokale samvirkeøvelser til de aller største nasjonale øvelsene. Sist den store nasjonale helseøvelsen knyttet til Trident Juncture i 2018.

Olav Østebø har bakgrunn som paramedic, har vært assisterende ambulansesjef i Stavanger og har hatt flere oppdrag for Helsedirektoratet. Olav vil snakke om hvor viktig det er å øve på det som kan skje hos dere. Han er en dreven formidler med mange foredrag og forelesninger bak seg. Et av hans viktigste poenger er også hvor viktig det er å evaluere og følge opp læringspunkter fra øvelsene slik at du faktisk blir bedre.

– Vi får også gode og praktiske eksempler på øvelser fra industrivernpliktige virksomheter – av ulik størrelse. De har funnet løsninger som fungerer for dem. Nyttig og viktig lærdom vi i NSO håper du kommer for å høre på – og forhåpentligvis kan lære av, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

Vi håper å se deg på årets Industrivernkonferanse 7.–8. desember 2021 på Thon Hotel Arena, Lillestrøm!

Du vil finne informasjon og påmelding på NSOs nettside: https://nso.no/kurs-og-konferanser/