– Stolte av årets program

Industrivernkonferansen 1. oktober 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Programmet for Industrivernkonferansen 2021 er klart.

Nå er det kun litt over to måneder til Industrivernkonferansen 2021 7.-8. desember på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Vi i NSO har jobbet med programmet i lang tid, og nå kan vi endelig publisere flere spennende programposter.

­– Som tidligere år streber vi etter å ha en god miks av erfaringer fra industrien og beredskapsfaglige foredrag som industrivern og andre kan dra nytte av. Vi ønsker også å fremme samarbeid mellom industri og nød- og beredskapsetatene, så vi vil hvert år gjøre det vi kan for å få alle tre «blålysetatene» på scenen – og det får vi til også i år, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

På programmet vil du finne foredrag om blant annet samarbeid, øvelser samt erfaringer fra reelle hendelser. Vi vil presentere viktige læringspunkter fra to av de mest dramatiske hendelsene det siste året; skogbranninfernoet på Sotra og det massive leirraset på Gjerdrum. Her blir det mye spennende erfaringer å hente for beredskapsinteresserte.

– Vi har til nå ikke «lekket» så mange poster fra programmet, men vi har likevel hatt god og jevn påmelding siden det åpnet. Det at deltakerne melder seg på selv om de ikke kjenner til mange programposter tar vi i NSO som en stor tillitserklæring. Vi har fortsatt noen åpne poster så følg med utover høsten. Det kan også bli noen mindre justeringer på det vi har satt opp, avslutter Gilje.