Johan ble påmeldte deltaker nr. 200

Industrivernkonferansen 8. november 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Det er alltid noen gode ideer å ta med hjem etter Industrivernkonferansen, sier industrivernleder Johan Winkelhorst ved TINE Byrkjelo.

Industrivernleder ved TINE Byrkjelo, Johan Winkelhorst. Foto: Privat

– Gratulerer som påmeldte deltaker nr. 200 på årets Industrivernkonferanse, industrivernleder ved TINE Byrkjelo, Johan Winkelhorst!

– Så kjekt å bli nr. 200!

– Hvorfor meldte du deg på årets konferanse?

– Jeg har deltatt flere ganger tidligere, og jeg meldte meg på fordi jeg ønsker å lære av andres erfaringer. Det er alltid noen gode ideer jeg kan ta med hjem og bruke i vår egen industriverngruppe. Jeg håper å lære fra flere poster på programmet, men også fra andre deltakere når vi tar en prat i pausene eller om kveldene. Det er kjekt med et utstillingsbesøk også for å oppdatere seg om det nyeste utstyret og eventuelle kurstilbud til vår egen industriverngruppe.

– Hvilket innlegg ser du mest frem til på Industrivernkonferansen?

– Jeg ser mest frem til «Flere når det gjelder. Avtale om styrking av lokalt brann- og redningsvesen.» på dag 1 og innlegget om øvelser av Olav Østebø på dag 2.

NSO takker for påmeldingen, og sender en liten oppmerksomhet i posten.

Vi ønsker deltakere, foredragsholdere og utstiller velkommen til to interessante dager på Thon Hotell Arena, Lillestrøm, 7. og 8. desember 2021!

Påmeldingen til konferansen er nå stengt, men du kan lese mer om programmet for årets konferanse her: