Slik blir Industrivernkonferansen 2021

Industrivernkonferansen 1. desember 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Håper på en så normal konferanse det er mulig å ha under en pandemi, sier direktør i NSO.

Med en stigende smittetrend og stadig flere saker om mutert virusvariant i nyhetsbildet er det tydelig at koronapandemien er langt fra over. NSO har fått noen henvendelser fra deltakere på Industrivernkonferansen om konferansen blir arrangert som planlagt.

– Som andre arrangører av tilsvarende arrangementer forholder vi oss til gjeldende bestemmelser nasjonalt og lokalt. Hotellet kan redegjøre for sine tiltak som blant annet inkluderer tilgjengelig håndsprit og lunsjservering ved bordene i stedet for buffet, sier direktør i NSO Knut Oscar Gilje.

Det er per nå ingen avstandskrav eller krav om munnbind verken nasjonalt eller lokalt i Lillestrøm kommune.

– Vi i NSO ønsker å minne om den nasjonale anbefalingen om bruk av munnbind på kollektivtransport, i taxi, i butikker og på kjøpesentre når det ikke er mulig å holde avstand. Vi kommer til å ha munnbind og hurtigtester tilgjengelig på vår stand for deltakere som ønsker å benytte seg av dette, sier Gilje.

Utstillingen får også mer plass enn tidligere ved å bruke et tilleggsareal i utstillingsområdet. I konferansesalen er det over 300 sitteplasser med bord og to midtganger for å gjøre det luftigere.

– Vi håper å kunne arrangere konferansen så normalt som det er mulig under en pandemi, og vi ønsker deltakere, utstillere og foredragsholdere velkommen til to spennende dager i Lillestrøm neste uke, avslutter Gilje.

NSO følger smittesituasjonen tett og vil oppdatere deltakerne dersom det kommer nye restriksjoner som vil påvirke konferansen.

Industrivernkonferansen arrangeres tirsdag 7. desember og onsdag 8. desember på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.