Det blir både digital og stedlig konferanse

Industrivernkonferansen 3. desember 2021 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Siste nytt om Industrivernkonferansen 2021, 7.-8. desember – oppdatert 3. desember.

Regjeringens pressekonferanse i går ettermiddag (2. desember) satte en del begrensninger på den typen arrangementer som Industrivernkonferansen er. NSO har siden disse endringene kom sett på mulighetene til å gjennomføre konferansen. Hotellet har i dag tidlig redegjort for sine tiltak, og vi har i våre videre vurderinger lagt dette til grunn.

Konferansehotellet Thon Hotel Arena sier blant annet følgende:

  • «Det kan være 200 personer i samme sal uten faste tilviste plasser, men vi nummererer plassene og alle får én plass slik at man kan være inntil 600 personer.
  • Gjestene må da forholde seg til sin plass i salen hele veien, og følge det samme tallet i restauranten.
  • Gjestene må bruke munnbind når de ikke sitter ned på sin faste plass».

NSO ser at dette skaper en del begrensninger, men også at det lar seg gjøre å gjennomføre en konferanse og en utstilling innenfor det vi og hotellet opplever reglene åpner for.

Vi har så langt fått få avmeldinger, så det er tydelig en stor interesse for å delta på arrangementet fra både deltakere og utstillere. For å gi et alternativ til de som ikke ønsker eller får lov til å reise vil vi tilby en direkteoverføring av foredragene. Hvis en god del velger denne løsningen vil det også bli færre i salen, noe som igjen gir bedre mulighet til mer avstand.

Vi mener hotellet har kommet med gode tiltak som er i henhold til gjeldende regionale og nasjonale tiltak og anbefalinger, og vi følger opp fra vår side. NSO forutsetter at deltakere, medvirkende og utstillere som er syke holder seg hjemme. Alle må bruke munnbind når de ikke sitter på sine plasser, og det vil bli tilgjengelig håndsprit i lokalene. Lunsj og middag serveres ved bordet. Det samme gjelder alkoholholdige drikker.

Gi oss så rask tilbakemelding på kurs@nso.no dersom du allerede er påmeldt konferansen og du ønsker å følge konferansen via direkteoverføring. Du vil da få tilsendt en pålogging du skal bruke. Detaljer om dette får du senere.

Vi i NSO håper å se noen av dere på Lillestrøm, og så håper vi på bedre og enda mer normale tider neste år!