«Fenriken» kommer på konferansen

Industrivernkonferansen 14. september 2022 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

«Fenrik» Geir Aker fra «Kompani Lauritzen» kommer på Industrivernkonferansen 2022.

Mye av programmet for årets industrivernkonferanse begynner å bli klart. Én av dem som skal holde foredrag er blant andre «fenriken» Geir Aker fra TV-programmet «Kompani Lauritzen». Så her er det bare å friske opp grunnstillingen og sørge for god lakenstrekk på hotellrommet.

– Erfaringsutveksling og -deling står høyt på årets program, så jeg er helt sikker på at innlegget til «fenriken» vil være et foredrag som er verdt å få med seg. Disiplin og å kunne holde hodet kaldt er viktig både i militæret og under en innsats i industrien. Her vil Aker dele av sin erfaring og bakgrunn slik at industrivernpersonell vil sitte igjen med nyttig lærdom, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

NSO planlegger alltid programmet for Industrivernkonferansen med programposter tilpasset både mellomstore og store virksomheter.

– Vi vil prøve å få flere virksomheter til å komme på scenen for å fortelle hva de har lært og hvordan de lærer av sine hendelser og øvelser. Det blir erfaringsutveksling fra «vanlige» hendelser, men også erfaringer etter hacking og cyber-angrep, sier Gilje.

Følg med utover høsten

Følg med på nso.no og følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Linkedin for flere nyhetssaker om konferansen utover høsten.

Hvis du uansett vet at du vil komme på konferansen er det bare å melde seg på med det samme for å være sikret plass.

Vi håper å se deg på Thon Hotell Arena, Lillestrøm 6. og 7. desember 2022!