– Ekspertene øver også

Industrivernkonferansen 22. september 2022 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Seksjonsoverlege Guttorm Brattebø kommer på Industrivernkonferansen for å fortelle hvordan akutteam trener.

Det å øve er viktig for å bli bedre når det virkelig gjelder – både for industrivern og for akutteam.

Seksjonsoverlege ved anestesi- og intensivavdelingen ved Haukeland Universitetssykehus, Guttorm Brattebø, kommer på Industrivernkonferansen 2022 for å fortelle om nettopp dette. Han vil snakke om viktigheten av øvelser for akutteam.

Brattebø er en av grunnleggerne og styreleder av Stiftelsen BEST: Bedre & systematisk teamtrening som i 25 år har utviklet et system for trening av både traumeteam og andre akutt-team ved sykehus over hele landet. Han har også en bistilling som professor i traumatologi ved Universitet i Bergen og har vært fagansvarlig for den nasjonale paramedic-utdanningen ved Høgskolen Betanien i Bergen.

– Viktigheten av å øve

Direktør i NSO Knut Oscar Gilje er sikker på at industrivern kan kunne dra nytte av Brattebøs erfaringer.

– Viktigheten av å øve er noe NSO snakker mye om på tilsyn. Vi ser ofte at industrivern har vanskeligheter med å øve nok og tilpasset. Brattebøs innlegg om erfaringer med øvelser vil handle om at også profesjonelle trener for å være gode når det gjelder. Dette er åpenbart prinsipper som også er overførbart til industrien og industrivern, sier Gilje.

Følg med utover høsten

Programmet for Industrivernkonferansen består av programposter tilpasset både mellomstore og store virksomheter.

Følg med på nso.no og følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Linkedin for flere nyhetssaker om konferansen utover høsten.

Hvis du uansett vet at du vil komme på konferansen er det bare å melde seg på med det samme for å være sikret plass.

Vi håper å se deg på Thon Hotell Arena, Lillestrøm 6. og 7. desember 2022!