– Slik motiverer vi industrivernet

Industrivernkonferansen 18. oktober 2022 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Industrivernleder ved Toro kommer på konferansen for å dele sin suksess-oppskrift.

Industrivernleder ved Orkla Foods Norge As avd. Toro Arna, Kenneth Haugen. Foto: RMS Productions

Kenneth Haugen har vært industrivernleder ved Orkla Foods Norge As avd. Toro Arna på Vestland i en årrekke. Han og sanitetsleder Kristine Stang kommer på Industrivernkonferansen 2022 for å snakke om hvordan de holder motivasjonen oppe i industrivern-gruppa.

– Vi klarer å beholde folkene i industrivernet lenge, og det er vi veldig glade for. Dette gjør at vi får en stabil industrivern-gruppe som kjenner hverandre godt og stoler på hverandre. Det er veldig viktig når vi skal gå i innsats, sier Haugen.

Styrker samholdet

Han er overbevist om at det gode samholdet gjør at de nå har en søknadsprosess for å rekruttere nye medlemmer i industrivernet.

– Vi reiser på turer for teambuilding og for å knytte kontakter. Heldagsøvelsene vi har to ganger i året starter vi alltid med en felles frokost. De andre ansatte ser at industrivernet er til stor nytte og er en trygghet for dem som jobber her, så det gjør at folk vil være med på dette, sier Haugen.

På Industrivernkonferansen 2022 får du høre industrivernleder Kenneth Haugen og sanitetsleder i Toro Kristine Stang sitt innlegg om industrivernet ved Toro. Her vil de dele om sine erfaringer, hvordan de øver for å bli bedre og varslingsrutiner.

Følg med på nso.no og følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Linkedin for flere nyhetssaker om konferansen.

Meld deg på nå for å være sikret plass og hotellrom.

Vi håper å se deg på Thon Hotell Arena, Lillestrøm 6. og 7. desember 2022!