Oppdatert program på Industrivernkonferansen

Industrivernkonferansen 6. november 2022 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Naturlig at det blir noen endringer når det nærmer seg konferansestart, sier direktør i NSO.

Med litt under en måned igjen til Industrivernkonferansen 2022 på Thon Hotel Arena, Lillestrøm er nesten alt klart til konferansen og de siste detaljene faller på plass.

– Det blir alltid noen justeringer og endringer opp mot konferansestart, så oppdatert program på Industrivernkonferansen ligger nå ute på våre nettsider, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

Han trekker særlig frem den nyeste posten på programmet: «Samvirkeforumet i Hammerfest – alle beredskapsaktører er med».

– Her vil representanter fra Equinor, Finnmark politidistrikt og Hammerfest brann- og redningstjeneste fortelle om det gode samarbeidet de har etablert i Hammerfest. Her vil det være mye nyttig læring å ta med for andre som ønsker å samvirke med de lokale nød- og beredskapsetatene, forteller Gilje.

I tillegg vil også Head of HSSE&QM Region West Norway fra Aker Solutions på Stord, Torstein Leth, dele erfaringene de gjorde etter en alvorlig gassulykke de hadde på Stord.

Vi har fortsatt ledige plasser på årets konferanse som blir arrangert både stedlig og digitalt, men antall hotellrom på konferansehotellet er nå svært begrenset. Så meld deg på for å være sikret plass og hotellrom.

Påmeldingen til Industrivernkonferansen 2022 stenger:

  • For stedlige deltakere fredag 18. november
  • For digitale deltakere fredag 25. november

Vi håper å se deg på Thon Hotell Arena, Lillestrøm 6. og 7. desember 2022!