NSO inviterer til temadag for kurstilbydere

Nytt fra NSO 16. mai 2023 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Vi ønsker en tett dialog med dere som leverer tjenester til industrivernet.

Leverandører, kurstilbydere og øvingssentre er en viktig ressurs og tilbyr viktige tjenester for industrivern over hele landet. Derfor ønsker NSO å ha tett dialog med disse.

— NSO ønsker å følge opp dialogen vi tidligere har hatt med leverandører av tjenester til industrivernet. Vi inviterer til en temadag for leverandører og øvelsessentre torsdag 14. september, sier seniorrådgiver i NSO og ansvarlig for dagsseminaret Per Martin Ødegård.

Vi legger opp til et dagsseminar på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Seminaret er gratis og NSO spanderer lunsj. Vi setter en begrensning på maks to personer per leverandør/firma. Siste frist for å melde seg på er søndag 18. juni 2023.

– Agendaen for seminaret lages på bakgrunn av tidligere innspill fra leverandører og informasjon som NSO ønsker å formidle. Det er fortsatt mulig å komme med innspill, så gi oss gjerne beskjed om det er noe dere ønsker på agendaen, oppfordrer Ødegård.

Trykk her for å melde deg på NSOs temadag for leverandører og kurstilbydere torsdag 14. september.

Agenda dagsseminar for leverandører 14. september 2023:

Agenda på dagsseminar for leverandører 14. september 2023. Endringer kan forekomme.