Påmeldingen til Industrivernkonferansen 2023 er klar

Industrivernkonferansen 15. juni 2023 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Meld deg på før 5. september for å få «early bird»-pris!

I desember er det igjen tid for den årlige Industrivernkonferansen på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Her kan du få oppdatert deg på det siste innen fagfeltene beredskap og industrivern.

– Det er svært gledelig at mange allerede har etterspurt påmelding til konferansen. I fjor måtte vi stenge påmeldingen for stedlig deltakelse fordi det var fullt. Det er derfor ingen grunn til å vente dersom du vet at du vil delta på Industrivernkonferansen 5.–6. desember 2023, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

Det blir mulig å delta enten stedlig eller digitalt, og for de som melder seg på stedlig før 5. september kan vi tilby en ekstra god «early bird»-pris på deltakeravgiften.

– For deg som tar turen til Lillestrøm kan vi i tillegg tilby en god mulighet til å treffe og snakke med mange som er interessert i industrivern og beredskap. Utstillingen vil som tidligere år bestå av et bredt utvalg av engasjerte leverandører og tilbydere av utstyr til industrivernet. Du vil også få delta på den tradisjonelle festmiddagen med underholdning tirsdag kveld, sier Gilje.

Foredragene på konferansen legger stor vekt på erfaringsutveksling, og deltakerne oppfordres også til å diskutere og snakke med hverandre, NSO og utstillerne i pausene. Vi tilstreber også at nødetatene skal være godt representert både på foredragene og blant deltakerne.

– Vi kommer til å legge ut mer informasjon om konferansen og programmet utover høsten, så følg med på nso.no og i våre kanaler på sosiale medier, oppfordrer Gilje.