Faiza ny medarbeider i NSO

Nytt fra NSO 21. februar 2024 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Jeg gleder til å samarbeide med og komme tettere på virksomhetene.

Faiza Riffat startet som juridisk seniorrådgiver i Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO) 1. februar.

Faiza kommer fra stillingen som jurist i Arbeidstilsynet hvor hun jobbet med tilsyn innen arbeidslivskriminalitet og innleie av arbeidskraft. Hun har tidligere jobbet hos Namsfogden og som advokat i advokatbyrå.

– I NSO ser jeg frem til å samarbeide med og komme tettere på virksomhetene. Det at jeg kan kombinere både juss og veiledning ser jeg som et stort pluss og var en stor grunn til at jeg ville søke på denne stillingen. Jeg gleder meg! sier Faiza, som også vil bli involvert i forskriftskursene NSOs arrangerer i tillegg til øvrig juridisk arbeid i NSO.