– Ikke glem industrivernet i sommer

Nyheter 25. juni 2024 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Husk at ulykker ikke tar ferie.

Husk at ulykker ikke tar ferie.

I en del virksomheter er aktiviteten lavere i sommermånedene enn ellers i året. Likevel gjelder kravet om at de skal ha en industrivern-beredskap som «forsvarlig og effektivt» kan håndtere de uønskede hendelsene som kan inntreffe. Men er risikoene mindre enn ellers, kan industrivernet tilpasses den situasjonen.

For andre virksomheter, som leier inn vikarer for å opprettholde de samme aktivitetene, kan risikoen for uønskede hendelser være større. Det samme gjelder for dem som gjennomfører omfattende vedlikeholdsarbeider. De må tilpasse beredskapen til det.

Med ønske om en god sommer fra alle oss i Næringslivets sikkerhetsorganisasjon!

Husk at ulykkene ikke tar hensyn til om det er ferie eller ikke …

PS: Har du spørsmål til oss i sommer? Du kan nå oss i NSO på post@nso.no eller på tlf. 90 10 03 33

Lurer du på noe om kursene våre? Send oss en e-post på kurs@nso.no