To nyansatte i NSO

Nytt fra NSO 1. september 2021 Skrevet av Næringslivets sikkerhetsorganisasjon

NSOs får to nye medarbeidere i høst.

Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO) er stolt av å presentere to nye medarbeidere som begynner nå i september. De har med seg spennende erfaring og god bakgrunn inn i arbeidet med tilsyn, veiledning og kurs. Her kommer en veldig kort presentasjon, og flere av våre lesere vil kunne stifte nærmere bekjentskap med dem allerede i høst siden de umiddelbart blir med på tilsyn, kurs og møter som en del av opplæringen de får i NSO.

Tor-Atle Jakobsen har erfaring fra helse som ambulansearbeider, paramedic og senere beredskapssjef i et helseforetak. Han har også bakgrunn fra brann og redning der han nå kommer fra stilling som konstituert avdelingsleder beredskap, men han startet som deltidsbrannmann, inkludert tjeneste som røyk- og kjemikaliedykker. Han har jobbet på Mongstad som beredskapsteknikker, konstituert avdelingsleder og fagleder beredskap og beredskapsingeniør. Han har også jobbet med dimensjonering av beredskap ved alle Avinors flyplasser.

Isabelle Berit Andreassen Anabtawi har vært i marinen siden 2010, og har hatt tjeneste på fregatt før hun det siste året har jobbet med undervisning. Hun har gjennom tjenesten fått omfattende beredskapserfaring i et krevende miljø. Hun har hatt lederansvar og vært sentral i øvelsesplanlegging og leder på sine fagområder ved større internasjonale øvelser.

Vi ønsker Tor-Atle og Isabelle velkommen som nye medarbeidere i NSO!