Nytt digitalt fagblad fra NSO

Nyheter, Nytt fra NSO 13. november 2023 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Du finner aktuelt fagstoff om industrivern og samvirke på sikkerhetogberedskap.no.

Jobber du med industrivern, beredskap eller samvirke? Da må du få med deg vårt nye fagblad Sikkerhet og beredskap. Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO) relanserer fagbladet vårt i et nytt format. Les, lær og bli inspirert til å bruke ny kunnskap til å utvikle eget industrivern.

– Vi kommer nå til å utgi et nytt heldigitalt fagblad: Sikkerhet og beredskap. Det digitale fagbladet er en videreføring av det trykte fagbladet Sikkerhet, som hadde sin siste trykte utgave våren 2023, sier direktor NSO, Knut Oscar Gilje.

På sikkerhetogberedskap.no kan du lese fagstoff og nyhetsartikler om industrivern, beredskap, sikkerhet og ikke minst samvirke.

– Vi skal slippe til relevante aktører innen beredskap og redningstjenesten, ikke ulikt det vi gjør på Industrivernkonferansen. Våre dyktige medarbeidere skal lete frem saker og søke opp personer som kan belyse aktuelle og relevante problemstillinger. Vi håper å nå ut til mange flere nå som vi ikke er avhengig av distribusjon av fysiske blader. Sikkerhet og beredskap kan leses på både PC, nettbrett og mobil, sier Gilje.

Målgruppen for Sikkerhet og beredskap er industrivernpersoner og andre ansatte i industrivernpliktige virksomheter, nød- og beredskapsetatene, tilsynsmyndigheter, organisasjoner, frivillige og institusjoner som interesser seg for samvirke.

– Skriv gjerne ut denne plakaten og heng den opp på industrivernrommet, pauserommet eller andre steder på virksomheten. Deretter kan du skanne QR-koden og komme rett inn på vårt nye fagblad. Her vil vi publisere saker om industrivern, beredskap og samvirke flere ganger i uken, sier Gilje.

Sikkerhet og beredskap skal gi en allsidig og uavhengig dekning av industriverns og NSOs interessefelt, og skal være et bindeledd mellom NSO, industrivern og andre samvirkeaktører.

– Vi vet at noen kanskje kommer til å savne Sikkerhet på papir, men vi håper Sikkerhet og beredskap vil være et naturlig valg til deg som vil lese fagstoff og artikler om industrivern og beredskap, sier Gilje.

Har du tips eller innspill til hva vi kan skrive om i Sikkerhet og beredskap? Kontakt Elizabeth og Karoline i redaksjonen: sikkerhet@nso.no