– Vil du lære mer om øvelser?

Kurs, Nyheter, Nytt fra NSO 14. mars 2017 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

NSO tilbyr kurs i øvelsesplanlegging som setter deltagerne bedre i stand til å planlegge øvelser.

De fleste avvik som gis på NSOs tilsyn blir gitt på grunn av manglende øvelser eller at øvelsene er mangelfulle.

– Et typisk eksempel kan være at øvelsen ikke er evaluert i etterkant. Da blir det lite læring til neste gang, sier seniorrådgiver i NSO, Per Martin Ødegård.

NSO ønsker å hjelpe til slik at industrivern blir bedre i stand til å planlegge, gjennomføre og evaluere øvelser. Vi tilbyr derfor kurs i øvelsesplanlegging som setter deltagerne bedre i stand til nettopp dette.

Kurset gjennomføres i samarbeide med DSB sin skole NUSB som ligger i Asker utenfor Oslo i perioden 4.-6. april. Det er lett adkomst med tog.

Her er noen kommentarer fra deltakerne på fjorårets kurs:

  • Forsett med dette kurset. God læring dette
  • Maten var fortreffelig. Honnør til kjøkkenet.
  • Gjennomføringen var veldig bra. Passe fordeling mellom forelesning og gruppearbeid. Positivt at vi hadde foreleser tilgjengelig under hele gruppearbeidet og under gjennomføringen av øvelsen.

I tillegg kommenterte 100 prosent at de var svært fornøyd med kurset, og 80 prosent svarer at kurset var rimelig mens de resterende 20 prosentene svarte at kurset var veldig rimelig.

Flere ledige plasser

NSO tilbyr flere kurs tilpasset virksomheter med industrivern. Vi har flere ledige plasser på vårens kurs, blant annet på Industrivernforskriften – forstå kravene 31. mars-1. juni i Bergen.

LES MER: NSOs kurstilbud

LES MER: Øvelser