Årets konferanse tar form

Industrivernkonferansen, Nytt fra NSO 5. mai 2017 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

«Vinterens vakreste eventyr»?

«Vinterens vakreste eventyr»? For mange er det forhåpentligvis hvert fall et av flere høydepunkt i en ellers mørk vintermåned; nemlig NSOs Industrivernkonferanse 2017 i desember.

– Det finnes mange ordtak om at man ikke skal forandre en vinneroppskrift, og det gjør vel ikke dere i NSO heller, direktør Knut Oscar Gilje?

– Nei, vi beholder de aller fleste av momentene folk kjenner fra før, samtidig som vi ønsker å fornye oss. Vi har lest gjennom tilbakemeldingene fra dem som deltok i fjor, og vi kommer til å bruke disse tilbakemeldingene og forslagene aktivt under planleggingen av årets konferanse.

– Så hva kan deltakerne forvente seg i år?

– Som tidligere år lover vi faglig interessante foredrag, en spennende og interaktiv utstilling og gode muligheter for nettverksbygging. På tirsdagen vil det bli noen foredrag i plenum før vi fortsetter med suksessen med parallellseksjoner på ettermiddagen. Vi ønsker å lage et bedre og bredere tilbud til virksomheter med grunnleggende industri­vern, og med parallellseksjoner kan de velge det som er mest relevant og dermed skreddersy sin egen konferanse.

– Hva blir nytt i år?

– Vi ønsker å gjøre deler av konferansen mer praktisk, og håper å kunne vise frem gode verktøy og fremgangsmåter som deltakerne kan overføre og bruke på sin virksomhet. Noen av temaene vi ønsker å vie oppmerksomhet er øvelser, gode systemer for varsling og selvsagt erfaringer fra reelle hendelser. I tillegg kommer vi til å ha en veldig hyggelig «early bird»-rabatt for dem som melder seg på konferansen tidlig, så følg med på NSOs Facebook-side og på nso.no!

Industrivernkonferansen

  • Industrivernkonferansen arrangeres av NSO. Konferansen holdes hvert år den første tirsdagen og onsdagen i desember.
  • Konferansen tilrettelegges for ledende fagpersoner innen bered­skap og industri­vern.
  • I år holdes konferansen 5.-6. desember på Thon Hotell Arena, Lillestrøm.