– Meld deg på allerede nå

Industrivernkonferansen 23. juni 2017 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Dersom du melder deg på allerede nå, får du hele 800 kr. i rabatt.

Påmeldingen til Industrivernkonferansen 2017 er nå åpen. Konferansen finner sted tirsdag 5. desember-onsdag 6. desember på Thon Hotell Arena i Lillestrøm, rett utenfor Oslo.

800 kr i rabatt

Dersom du melder deg på allerede nå, får du hele 800 kr. i rabatt. Rabatten gjelder tom. 15. september og kun dersom du melder deg på hele konferansen. Overnatting og losji kommer i tillegg, og bestilles ved påmelding.

  • Begge dager, én person, early bird-pris: 3.900 kr (NB! Gjelder ved bestilling tom. 15. september. Etter 15. september er prisen 4.700 kr)
  • Én dag, per person: 2.900 kr

Nytt hotell

I fjor ble konferansen arrangert på Gardermoen. I år er den flyttet til Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

– Lillestrøm er kun en kort togtur fra Gardermoen eller Oslo. I fjor måtte deltakerne ta buss fra terminalen til hotellet, og de vil neppe bruke så mye lenger tid i år fra flyplassterminalen, sier Gilje og understreker at hotellet er enkelt å finne frem til.

– Hotellet ligger like ved Norges Varemesse og togstasjonen. Vi har mange grupperom tilgjengelig og god boltreplass, så jeg er sikker på at både deltakere og utstillere vil bli fornøyde, sier Gilje.

Spennende program

Det vil bli mange spennende programposter på konferansen, deriblant noen svært praktiske og forhåpentligvis matnyttige seksjoner som NSO vet at mange deltakerne har etterlyst tidligere.

– Vi har allerede kontakt med flere spennende forelesere til programmet etter lunsj på dag 1. Det blir parallelle foredrag under følgende temaoverskrifter: Innsatsledelse, førstehjelp og brann. Her blir det nyheter og oppdateringer på alle fagområdene. På dag to vil vi ha fokus på erfaringer – både fra hendelser og daglig drift av industrivern, sier Gilje.

Han oppfordrer alle til å følge med på nso.no og på NSOs Facebook- og LinkedIn-sider utover sommeren og høsten for å få med seg siste nytt om Industrivernkonferansen.