Gratis møterom til nettverksgrupper

Industrivernkonferansen 6. juli 2017 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Gratis leie av møterom til de første nettverksgruppene som melder seg på Industrivernkonferansen 2017.

NSO tilbyr gratis leie av møterom mandag 4. desember til de første nettverksgruppene som melder seg på Industrivernkonferansen 2017. Konferansen arrangeres 5.–6. desember på Thon Hotell Arena i Lillestrøm.

Å møtes dagen før er en ypperlig anledning til å få et faglig startskudd på konferansen! Tilbudet om gratis møterom gjelder de 4 første nettverksgruppene som melder seg på med og som stiller med minimum 4 deltakere.

Stadig flere nettverk

Det blir stadig flere industrivern-nettverk rundt om i Norge, noe NSO støtter og berømmer.

– Vi i NSO synes det er flott at industrivernere «finner hverandre», og at disse kan støtte og bistå hverandre i et nettverk. Det finnes ingen fasit for hvordan et nettverk skal drives, så her er det viktig at virksomhetene finner en løsning som passer for dem, sier direktør i NSO Knut Oscar Gilje.

Meld deg på konferansen til og med 15. september og få 800 kr i Early Bird-rabatt! For å melde deg på og lese mer om Industrivernkonferansen, trykk her.

For å reservere møterom mandag 4. desember, kontakt NSO: post@nso.no

DAGEN FØR DAGEN: Benytt Industrivernkonferansen til å samle nettverksgruppen du er med i. Bildet er fra et møte i Industrivernlederforum, dagen før Industrivernkonferansen i fjor. Foto: Karoline K. Åbyholm