Har sikret seg plass

Industrivernkonferansen 3. august 2017 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Industrivernleder i Røros Dører og Vinduer AS, Kjell Thore Magnussen, har sikret seg plass på konferansen.

Etter at påmeldingen til Industrivernkonferansen ble åpnet i juni, har deltakere meldt seg på jevnt og trutt gjennom sommeren.

Én av dem som har sikret seg en plass på konferansen er industrivernleder i Røros Dører og Vinduer AS, Kjell Thore Magnussen (bildet).

SPENT: Kjell Thore Magnussen håper å få like stort faglig utbytte av Industrivernkonferansen i år som i fjor. Foto: Privat

– Dette blir min andre gang på NSOs konferanse. Jeg måtte nesten melde meg på i år også siden jeg var veldig fornøyd med konferansen i fjor, sier han.

– I fjor var det mange gode innlegg fra dyktige fagpersoner, og veldig relevante leverandører i utstillingen. Og det var veldig bra at det ble satt av nok «pausetid» slik at man kan gå rundt og snakke med de andre deltakerne.

– Er det noen spesielle typer innslag/foredrag som du håper vil være på programmet i år?

– I år reiser jeg sammen med vår innsatsleder, så jeg håper det blir mye nyttig for han å ta med hjem. Ellers håper jeg det blir innslag og foredrag fra potensielle samarbeidspartnere som vi kan treffe på ved hendelser for å høre litt deres erfaringer, sier han.

Direktør i NSO, Knut Oscar Gilje, forsikrer Magnussen at det definitivt blir mye nyttig fagstoff for innsatsledere.

– Den ene seksjonen på tirsdag ettermiddag vil være under temaoverskriften innsatsledelse, så her vil vi dekke temaet med flere spennende foredrag. I tillegg vil det være parallelle foredrag om førstehjelp og brann. Gjennomgående for hele konferansen er at vi vil ha fokus på å dele, og forhåpentligvis lære av, erfaringer, sier Gilje.

Programpostene vil bli presentert her etter hvert som de er klare.

Meld deg på tom. 15. september for å få early bird-rabatt – du sparer 800 kr dersom du melder deg på hele konferansen.