SIMKAT-Stefan kommer på konferansen

Industrivernkonferansen 10. oktober 2017 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Det er viktig at innsatsleder i industrivernet står frem og blir en støttespiller for innsatsleders kommandoplass (ILKO), understreker Stefan Moldvær.

Politioverbetjent Stefan Moldvær er for svært mange deltakere på NSOs kurs SIMKAT kjent som en klar og lyttende «Innsatsleder Politi» som kommer inn i spillet når det virkelig koker. På kurset må både innsatspersonene på skadestedet og de som sitter i redningsstaben samarbeide med politiet og de andre nødetatene for å håndtere øvelsene under kurset på en best mulig måte.

Nå kommer Moldvær fra Sør-Øst politidistrikt på Industrivernkonferansen for å dele sine erfaringer fra de mange SIMKAT-hendelsene han så ofte har vært med på og gitt tydelige evalueringer av.

– Jeg har vært heldig som har fått være med på disse kursene over lang tid, og jeg har på denne måten blitt kjent med mange innsatsledere fra industrivern over hele landet, sier Moldvær.

(artikkelen fortsetter under bildet)

MYE ERFARING: Mange tidligere SIMKAT-deltakere vil kjenne igjen politioverbetjent Stefan Moldvær. Han vil dele sine erfaringer fra SIMKAT og fra reelle hendelser på årets Industrivernkonferanse. Foto: Karoline K. Åbyholm

Han har også lang erfaring som innsatsleder i det virkelige liv, både ved øvelser og reelle hendelser i industrien.

– Det er viktig at innsatsleder i industrivernet står frem og blir en støttespiller for innsatsleders kommandoplass (ILKO), understreker han.

– Vi i NSO er godt fornøyd med å få Stefan med oss på konferansen som foredragsholder, og vi tror det er mange som gjerne hører på hva han har å komme med av konkrete råd til innsatsledere i industrivernet, sier Knut Oscar Gilje.

Har du ikke meldt deg på konferansen ennå? Det er fortsatt ledige plasser.

Programpostene vil bli presentert her etter hvert som de er klare.