– Fullt på Industrivernkonferansen

Industrivernkonferansen 11. desember 2017 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Nærmere 250 industrivernere, beredskapsinteresserte, nødetater og utstillere var samlet 5.-6. desember på Thon Hotell Arena, Lillestrøm for to dager med faglig påfyll. Her kunne deltakerne fordype seg med foredrag...

Nærmere 250 industrivernere, beredskapsinteresserte, nødetater og utstillere var samlet 5.-6. desember på Thon Hotell Arena, Lillestrøm for to dager med faglig påfyll. Her kunne deltakerne fordype seg med foredrag og kurs innen innsatsledelse, brannvern, førstehjelp, øvelsesplanlegging og beredskapsanalyse.

Tradisjonen tro var det festmiddag tirsdag kveld med underholdning av musiker Eldar Vågan.

Se en videosnutt fra årets konferanse her:

Video og redigering: Karoline K. Åbyholm