Hederlig omtale til Sikkerhet

Nytt fra NSO 8. juni 2018 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Sikkerhet fikk hederlig omtale for forsiden om digitalisering.

Under Fagpresseprisene 2018 som ble delt ut 7. juni, fikk Sikkerhet hederlig omtale for forsiden på Sikkerhet nr. 3/2017. Temaet var digitalisering, og forsiden er laget av Altern kommunikasjon og redaktør Karoline K. Åbyholm.

FIKK SKRYT: Sikkerhet fikk hederlig omtale og diplom for forsiden til temanummeret om digitalisering.

Juryens begrunnelse:

«Hederlig omtale går også til en annen utpreget teknologisk temaforside, hvor enkle grafiske illustrasjoner, fin fargebruk og ordspill på tidskriftets navn og nummerets tema gjør dette til en forside du legger merke til. Juryen vet med sikkerhet at Sikkerhet fortjener hederlig omtale.»

Fagpresseprisene deles ut blant nominerte bidragene som kan sendes inn av over 200 fagblader. Sikkerhet har vært medlem av Fagpressen i en årrekke.

Har du tips til hva Sikkerhet kan skrive om? Send oss gjerne en epost