Meld deg på allerede nå – få early bird-pris

Industrivernkonferansen 20. august 2018 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– I fjor var det rekordstor deltakelse, og utstillingen ble fulltegnet lenge før konferansen. Vi åpner derfor påmeldingen nå slik at du kan sikre deg plass.

Tirsdag 4. desember braker det løs på Thon Hotell Arena i Lillestrøm der NSO arrangerer Industrivernkonferansen 2018. Som vanlig holder vi på i to dager, og det blir foredrag, utstilling og sosialt samvær i trivelige rammer. Siden det er 80 år siden forløperen for industrivernet («Industriens luftvern») ble etablert skal vi også markere dette disse dagene.

– I fjor var det rekordstor deltakelse, og utstillingen ble fulltegnet lenge før konferansen. Vi åpner derfor påmeldingen nå slik at du kan sikre deg plass. Hotellet er det samme som i fjor, men det er pusset opp siden sist, så vi gleder oss til å se hvordan det er blitt. Programmet er snart klart, men vi kan allerede love interessante foredrag fra både store og små virksomheter, sier NSOs direktør Knut Oscar Gilje.

Seksjon for grunnleggende industrivern

Nytt av året blir en egen fagseksjon på tirsdag (en av tre paralleller) der vi fokuserer på de grunnleggende kravene til industrivern. Denne er tilpasset de som ikke har forsterkninger.

– Vi tar med oss de positive erfaringene fra workshop-stilen vi hadde for næringsparker og forsyningsbaser for et par år siden. Vi håper dette vil treffe de som har sagt de føler konferansen blir for avansert. Erfaringer fra hendelser og gode eksempler vil det også bli plass til i år, sier Gilje.

Samarbeid for bedre beredskap»

«Brannmenn mot kreft» vil dessuten presentere sitt viktige og praktisk rettede budskap for å forhindre sykdom og i verste fall kreft etter røykeksponering.

Temaet for onsdagen blir «Samarbeid for bedre beredskap». Samarbeid med nødetater er selvsagt med, men vi har også et spennende foredrag fra media som viser hvordan pressen og media kan være en viktig samarbeidspartner ved større hendelser.

Følg med utover

Utstillingen blir i år stående begge dager. Vi inviterer også i år utstillerne til å tilby demonstrasjoner og minikurs på tirsdag ettermiddag.

NSO vil presentere smakebiter fra programmet og utstillingen utover høsten, så følg med på våre nyhetsbrev og Facebook-oppdateringer fremover. Og ikke minst: Vi håper å se deg på Industrivernkonferansen i desember!

800 kr i rabatt

Dersom du melder deg på allerede nå, får du hele 800 kr. i rabatt. Rabatten gjelder tom. 16. september og kun dersom du melder deg på hele konferansen. Overnatting og losji kommer i tillegg, og bestilles ved påmelding.

  • Begge dager, én person, early bird-pris: 3.900 kr (NB! Gjelder ved bestilling tom. 15. september. Etter 15. september er prisen 4.700 kr)
  • Én dag, per person: 2.900 kr