Workshop for etablering av industrivern

Industrivernkonferansen 10. september 2019 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

En ypperlig mulighet til en kort og intens innføring i praktisk industrivern på årets Industrivernkonferanse.

Under årets Industrivernkonferanse vil NSO igjen invitere til en «workshop» for deg som er i startgropa for etablering av industrivern. Her vil det bli en uformell tone i en mindre gruppe med gode muligheter til å stille spørsmål og dele erfaringer med andre i samme situasjon.

NSO vil stille med flere av våre rådgivere slik at vi også kan dele oss inn i grupper ved behov.

– Er du ny som industrivernleder er dette en ypperlig mulighet til en kort og intens innføring i praktisk industrivern. Du kan også få svar på hva forventer NSO av deg når vi kommer på tilsyn. Hva bør være utgangspunktet for arbeidet med å etablere industrivern? Hint: Svar på spørsmålet «Hva kan skje hos dere?» Er det noe i forskriften du ikke forstår eller lurer på om er relevant for dere? Dette kan være en fin måte å få svar på disse og andre spørsmål du har om industrivern, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

Workshopen vil starte etter lunsj på konferansens første dag, tirsdag 3. desember. Det vil bli annonsert nøyaktig tid og møterom senere.