Gratis møterom til nettverksgrupper

Industrivernkonferansen 26. september 2019 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Benytt anledningen til å ha en faglig samling dagen før Industrivernkonferansen.

NSO tilbyr gratis leie av møterom mandag 2. desember til de første nettverksgruppene som melder seg på Industrivernkonferansen 2019. Konferansen arrangeres 3.–4. desember på Thon Hotell Arena i Lillestrøm.

Å møtes dagen før er en ypperlig anledning til å få et faglig startskudd på konferansen! Tilbudet om gratis møterom gjelder de 4 første nettverksgruppene som melder seg på med og som stiller med minimum 4 deltakere.

Stadig flere nettverk

Det blir stadig flere industrivern-nettverk rundt om i Norge, noe NSO støtter og berømmer.

– Vi i NSO synes det er flott at industrivernere «finner hverandre», og at disse kan støtte og bistå hverandre i et nettverk. Det finnes ingen fasit for hvordan et nettverk skal drives, så her er det viktig at virksomhetene finner en løsning som passer for dem, sier direktør i NSO Knut Oscar Gilje.

Meld deg på konferansen til og med 4. oktober og få 1.000 kr i Early Bird-rabatt! For å melde deg på og lese mer om Industrivernkonferansen 2019, trykk her.

For å reservere møterom mandag 2. desember, kontakt NSO: post@nso.no