Sikre deg hotellrom på Industrivernkonferansen

Industrivernkonferansen 12. november 2019 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Ønsker du hotellrom på Industrivernkonferansen? Da bør du ikke vente for lenge

Ønsker du hotellrom på Industrivernkonferansen? Da bør du ikke vente for lenge; deltakerlista og hotellrommene begynner nemlig å fylle seg opp.

– Med deltakere, utstillere og medvirkende ligger vi an til å bli godt over 250 stykker. Dersom du ønsker overnatting på konferansehotellet Thon Hotel Arena i Lillestrøm lønner det seg derfor å melde seg på nå før de siste rommene blir tatt, oppfordrer direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

I fjor ble hotellet fullbooket, og på Industrivernkonferansen i 2017 og i 2018 ga deltakerne svært gode tilbakemeldinger på både maten og hotellet.

– Det er gledelig at deltakerne er fornøyde med konferansehotellet. Det setter en hyggelig ramme for hele Industrivernkonferansen, sier Gilje og minner om fellesmiddagen på hotellet tirsdag kveld med treretters-middag, drikke og underholdning.

Dette er et av høydepunktene for mange etter en lang dag med inspirerende og varierte foredrag og workshops.

– Hvis det er noen som vil slippe lang reisevei på konferansens første dag, er det også mulig å bestille hotellrom fra mandag til tirsdag. Dette fyller du ut i påmeldingsskjemaet når du melder deg på eller ta kontakt med Per Mikkelsen i Hotel-Link, sier Gilje.