– Svært fornøyd med årets konferanse

Industrivernkonferansen 9. desember 2019 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

Direktør i NSO Knut Oscar Gilje er storfornøyd med årets arrangement.

Industrivernkonferansen 2019 gikk av stabelen 3. og 4. desember, og direktør i NSO Knut Oscar Gilje er storfornøyd med årets arrangement.

– Vi ønsker å tilby et arrangement og en utstilling som oppleves faglig interessant og aktuelt for industrivern og beredskapspersonell, og føler at vi traff bra i år med foredragene, utstillingen og den sosiale rammen for konferansen. Samtidig vet vi at noe bra alltid kan bli bedre, og vi tar med oss både gode og dårlige erfaringer.

Han minner de som deltok om evalueringen som ble sendt ut til deltakerne etter konferansen.

– Vi bruker disse evalueringene aktivt når vi planlegger programmet og booker foredragsholdere. Spesielt er vi interessert i hvilke temaer dere ønsker mer eller mindre av. Vi ser fra de svarene som allerede har kommet inn at foredrag om hendelser og erfaringer fra andre er noe som blir etterspurt, så det er noe vi tar med oss videre.

Industrivernkonferansen 2020 er planlagt til 1. og 2. desember 2020, og vil også holdes på samme hotell; Thon Hotel Arena, Lillestrøm.

– Arbeidet med neste års arrangement starter allerede nå, så send oss gjerne både ris og ros og ikke minst forslag til tema eller foredragsholdere så vi kan lage en enda mer interessant konferanse for industrivern, oppfordrer Gilje.