Slik blir årets Industrivernkonferanse

Industrivernkonferansen 25. juni 2020 Skrevet av Karoline Kathrine Åbyholm

– Konferansen skal følge helsemyndighetenes smittevernråd.

Det er uvisst hvilke begrensninger som vil gjelde når Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO) skal arrangere sin årlige Industrivernkonferanse i desember. Smittevernrådene fra helsemyndighetene er i skrivende stund at samlinger på maks 200 personer med en arrangør er tillat. En forutsetning er at det skal kunne holdes minst én meter avstand mellom dem som deltar.

– Vi vil følge smittevernrådene til helsemyndighetene til enhver tid, og vi må derfor planlegge for en del endringer for Industrivernkonferansen. Foreløpig er det usikkert hvilke restriksjoner som vil gjelde for slike arrangementer så langt frem i tid, men vi i NSO vil gjøre det vi kan for å få til en interessant konferanse innenfor de rammene som blir gitt, sier direktør i NSO, Knut Oscar Gilje.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Industrivernkonferansen 2020 vil følge de gjeldende retningslinjene fra helsemyndighetene. Her fra fjorårets konfranse på Thon Hotel Arena, Lillestrøm.

Utstilling og det sosialt viktig

Han skisserer derfor at årets konferanse mest sannsynlig blir en fysisk konferanse med et tak på antall deltakere og medvirkende. Det vil da være gode muligheter for å sitte og oppholde seg med én meters avstand. Utstillingen og en eventuell festmiddag vil også bli litt annerledes enn tidligere år.

– I starten av juni sendte vi ut en spørreundersøkelse til tidligere deltakere på konferansen. Der fikk vi tydelige tilbakemeldinger om at både utstillingen og det sosiale gjennom mingling i pausene og festmiddagen er mye av grunnen til at mange deltar på konferansen. Det er noe vi jobber med å få på plass slik at både deltakere og leverandører blir fornøyde, sier Gilje.

– Fortsatt faglig påfyll

Arbeidet med konferansen er godt i gang, og NSO jobber primært med to ulike muligheter: En endags- eller en todagers-konferanse. Gilje mener en endags-konferanse også vil være en god arena for å faglig påfyll.

– Sterkt faglige foredrag og engasjerte foredragsholderne er bærebjelken for Industrivernkonferansen, og det er intet unntak i år. Vi jobber for å få på plass et variert og matnyttig program uavhengig om det blir konferanse over én eller to dager, sier Gilje.

Industrivernkonferansen 2020 arrangeres på Thon Hotel Arena, Lillestrøm første uka i desember 2020.

Følg med på nso.no og på våre Facebook-sider for mer informasjon om program, varighet og priser.