post@nso.no   +47 90 100 333
45 år i industrivernet

45 år i industrivernet

Lars Lillesand ved Kværners verft i Verdal feirer 45 år i industrivernets tjeneste. Han får skryt for alltid å ha vært åpen for å ta i bruk ny teknologi.

– Industrivernet har betydd mye for meg. Det har vært meget lærerikt. Jeg har vært i saniteten hele tiden. Jeg har hjulpet mange, forteller Lillesand som arbeider med dimensjonsmåling.

Han begynte i industrivernet i 1973. Han trekker frem samarbeidet med brannvesenet som den viktigste utviklingen. Industrivernet ved verftet i Verdal har egen brannbil og øver flere ganger i året.

Sikkerhet på egen arbeidsplass er viktig. Gjennom årene har vi fått mye nytt utstyr som har lettet jobben, forklarer Lillesand.

Han har vært i saniteten helt siden starten. I 2019 takker han for seg da han går av med pensjon.

– Jeg oppfordrer mine kollegaer og alle andre i industrivernet til å fortsette det gode arbeidet. Stå på. Vær engasjert. Sikkerhet betyr alt, understreker Lillesand.

Industrivernleder Richard Gyran sier om Lillesand:

– Han er raskt på plass og tar lederskap når det er nødvendig, både innen brann og sanitet. Han er faglig dyktig, ivrig på å lære nytt, og kommer med gode innspill til forbedringer. Lillesand er også god til å lære bort til sine kollegaer, spesielt nye i industrivernet. Han gir konstruktive tilbakemeldinger etter øvelser og innsats, og er en kapasitet for ledelsen i industrivernet – rett og slett en mann å stole på.

Foto: Helse, miljø og sikkerhet leder Arve Kleppe overrekker hedersdiplomet til Lars Lillesand.

Leave a Reply